Dan Voiculescu: Traian Basescu trebuie suspendat, iar procedura trebuie sa inceapa odata cu parlamentarele

Dan Voiculescu: Traian Basescu trebuie suspendat, iar procedura trebuie sa inceapa odata cu parlamentarele

by October 30, 2012 0 comments

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat luni seară că Traian Băsescu trebuie suspendat, iar procedura trebuie să înceapă astfel încât referendumul de demitere să aibă loc odată cu alegerile parlamentare. “Traian Băsescu trebuie suspendat. 10 decembrie trebuie să fie ziua în care Traian Băsescu nu mai e preşedintele României. Sigur acest lucru nu depinde numai de mine. Cum în 2007 a depins de români, cum în 2012 nu a mai depins de români, dar a depins de Europa şi de interesele străine României, eu cred că 9 decembrie poate fi ziua în care românii mergând la vot să-şi aleagă parlamentarii să poată să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu”, a spus el la Antena 3.

“Vreau să fiu foarte clar: e opinia mea personală. USL are liderii săi politici, care vor lua hotărârea care cred ei că este mai bună pentru ei şi pentru români”, a subliniat Dan Voiculescu.

El a adus ca argument pentru suspendare credinţa sa personală că Traian Băsescu nu-l va mai desemna pe Victor Ponta premier, ci va găsi “un membru USL”, care va răspunde comenzilor lui şi, prin oferirea de funcţii şi din cauza caracterului “oportunist” al unora din PSD şi PNL, acesta îşi va trece guvernul prin Parlament.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<