Victor Ponta: Este bine ca liderii europeni ai PPE vin la Bucuresti

Victor Ponta: Este bine ca liderii europeni ai PPE vin la Bucuresti

by October 15, 2012 0 comments

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a opinat luni, la Slatina, într-o conferinţă de presă, că este bine că liderii europeni ai PPE vin la Bucureşti, iar argumentul pentru această opinie este că venind în România liderii PPE vor observa în mod direct faptul că “preşedintele Traian Băsescu nu îi mai reprezintă pe români”, notează Agerpres. Ponta a mai spus că miercuri va avea o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

“Săptămâna aceasta, miercuri, mă văd, la Guvern cu preşedintele Comisiei Europene, domnul Barroso, pentru a discuta problemele care ţin de România. După aceea avem şi noi lansarea candidaţilor noştri. Eu le spun şi cred că sunt oricând bineveniţi prim-miniştrii din celelalte ţări europene, sigur, fiecare, cu familia sa politică. Cred că este în avantajul României ca ei să fie la Bucureşti pentru că vor vedea mult mai direct, probabil, că cel pe care îl susţin, domnul preşedinte Băsescu, nu îi mai reprezintă pe români”, a declarat premierul Ponta.

Bucureştiul va găzdui, miercuri şi joi, Congresul Partidului Popular European (PPE), unde sunt aşteptaţi să participe 15 şefi de stat şi de guvern.

La congres, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului, sunt aşteptaţi să ia cuvântul preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, preşedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, şi liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, preşedintele Traian Băsescu, cancelarul german Angela Merkel, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boiko Borissov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.