Victor Ponta: Rectificarea bugetara prevede un sprijin substantial pentru agricultura

Victor Ponta: Rectificarea bugetara prevede un sprijin substantial pentru agricultura

by October 22, 2012 0 comments

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta USL, ca a rectificarea bugetara va fi facuta la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare, iar rectificarea prevede “un sprijin substantial pentru agricultura si pentru acele persoane afectate de seceta”. “Am discutat cu colegii din USL principalele directii referitoare la rectificarea bugetara, rectificare care va avea loc ori la sfarsitul saptamanii ori saptamana viitoare, rectificare prin care ne vom tine de cuvant cu lucrurile pe care le-am promis in campanie si pe care le-am promis cand eram in opozitie: in primul rand un sprijin substantial pentru agricultura si pentru acele persoane afectate de seceta. […]”, a afirmat premierul.

In continuare: “Daca in ceea ce priveste fondurile structurale si de coeziune, din cauza gravelor nereguli comise in perioada 2009-2011, sunt foarte mari probleme, la platile directe in ceea ce priveste politica agricola comuna stam foarte bine”, a mai spus Victor Ponta.

Premierul a precizat ca “exista inca o problema discutat in cadrul USL si pe care o voi discuta la nivel guvernamental cu Ministerul de Finante si Ministerul Apararii. Trebuie sa putem sa gasim o o solutie pentru pensiile militare, atat cele din sistemul Apararii Nationale cat si cele din celelalte sisteme, sistemul de Securitate Nationala si MAI.”

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<