Vlad Moisescu: Am fost acuzat de Crin Antonescu de tradare

Vlad Moisescu: Am fost acuzat de Crin Antonescu de tradare

by October 19, 2012 0 comments

Liderul PNL Sector 1 Vlad Moisescu a declarat, vineri, că în şedinţa conducerii centrale a partidului a fost acuzat de preşedintele PNL, Crin Antonescu, de “trădare” a partidului şi de faptul că a fost de partea lui Traian Băsescu la referendumul de demitere a şefului statului. Moisescu a fost întrebat ce i s-a reproşat de către conducerea PNL, având în vedere că a fost propusă schimbarea sa de la şefia PNL Sector 1.“Trădare … ce-am mai făcut, staţi puţin. La referendum am fost de partea lui Băsescu, cam asta e”, a răspuns Moisescu. “Am spus că de 22 de ani nu am trădat partidul niciodată, de 11 ani am cele mai bune rezultate din Bucureşti, asta e tot”, a mai spus Moisescu.

El a menţionat că nu va pleca “niciodată” din PNL şi că în cadrul şedinţei BPC au fost colegi care i-au luat apărarea.
În ceea ce priveşte candidaturile la alegerile parlamentare validate de organizaţia Sectorului 1 a PNL, Moisescu a susţinut că nu crede că se vor schimba. “Lista mi se pare că e cea propusă de sector”, a spus Moisescu, precizând că nu se pune problema schimbării candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu sau a lui Ludovic Orban.

Moisescu a precizat că cel mai probabil va avea loc o conferinţă de presă, spre seară, a liderilor PNL Sector 1.
Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea preşedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul Naţional Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, în frunte cu Vlad Moisescu, au declarat anterior surse politice pentru MEDIAFAX.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.