Sulfina Barbu: Liberalul Eugen Nicolaescu va fi principalul personaj negativ din textul raportului MCV

Sulfina Barbu: Liberalul Eugen Nicolaescu va fi principalul personaj negativ din textul raportului MCV

by November 21, 2012 0 comments
Democrat-liberala Sulfina Barbu a precizat, miercuri ,că liberalul Eugen Nicolăescu va fi “principalul personaj negativ” din textul raportului MCV, deoarece declaraţiile acestuia ,,împotriva justiţiei şi a CCR” se vor regăsi în raport la secţiunea “puncte slabe” ale ţării în asigurarea independenței justiției. “Am convingerea că în textul raportului MCV, Eugen Nicolăescu va fi principalul personaj negativ. Declaraţiile domnului Nicolăescu împotriva Justiţiei, a Curţii Constituţionale şi a legilor în vigoare, se vor regăsi în raportul MCV la secţiunea “puncte slabe” ale României în asigurarea independenţei justiţiei”, a susţinut ea într-un comunicat de presă remis NewsIn.

“Prin declaraţia de astăzi, Eugen Nicolăescu recidivează cu atacurile la Curtea Constituţională: <>”, a exemplificat democrat-liberala.

Vicepreşedintele PDL a susţinut că ,,furia” cu care o parte dintre liberali condamnă CCR este ,,cel puţin suspectă”, iar cazul lui Mircea Diaconu este în opinia ei un nou exemplu ,,al sfidării şi aroganţei” USL faţă de justiţie.  ,,Deși nu este o noutate, furia cu care o parte dintre liberali condamnă Curtea Constituţională este cel puţin suspectă, pentru un stat de drept. Cazul Diaconu este un nou exemplu, dacă mai era nevoie, al sfidării şi aroganţei USL faţă de justiţie şi legile statului”, a punctat ea. “În cazul Diaconu nu este nimic neclar, interpretabil sau suspect.  Din contră, lucrurile sunt foarte clare: există o hotărâre judecătorească definitivă, care confirmă starea de incompatibilitatea a lui Mircea Diaconu. Parlamentul nu trebuia decât să ia act de această hotârare şi să revoce mandatul de senator al acestuia”, a adăugat deputatul PDL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.