Crin Antonescu: Ar trebui sa fie o chestiune de demnitate daca Andrei Chiliman mai ramane in partid

Crin Antonescu: Ar trebui sa fie o chestiune de demnitate daca Andrei Chiliman mai ramane in partid

by January 21, 2013 0 comments

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că dacă el va fi reales la şefia partidului, pentru Andrei Chiliman ar trebui să fie o chestiune de demnitate dacă mai rămâne în partid după congres. Antonescu a fost întrebat dacă la nivelul conducerii PNL s-a discutat despre situaţia lui Andrei Chiliman, liderul PNL reiterând faptul că nu a susţinut ideea excluderii acestuia.

“Una ca asta, adică grozăviile pe care domnul Chiliman le-a spus despre mine în fruntea PNL, nenorocirile de necuprins pe care eu le provoc acestui partid, nu pot fi rezolvate aşa, printr-o sancţiune administrativă. Facem un congres, să discutăm acolo. Nu e loc de împăcare, pentru că aici nu e vorba de doi oameni care s-au certat, s-au uitat urât unul la altul într-o dimineaţă, sau în fine, erau prost dispuşi. Aici este vorba despre următorul lucru: dacă eu, aşa cum domnul Chiliman m-a descris din punct de vedere politic, cu toate acuzaţiile pe care domnia sa le-a formulat, mai candidez la conducerea partidului şi mai sunt ales, e o problemă de demnitate pentru domnul Chiliman dacă doreşte să mai stea într-un partid condus de un om aşa cum l-a descris domnia sa”, a susţinut Antonescu.

Preşedintele PNL a mai afirmat că el nu ar putea să rămână într-un partid despre care ar fi făcut afirmaţii precum cele ale edilului Sectorului 1.

“Nu sunt divergenţe de păreri, astea sunt lucruri îngrozitoare. Nu poţi să stai într-un partid condus de un om şi o linie, dacă aşa o consideri”, a mai spus Antonescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.