Dan Diaconescu poate face o avere din migratia politica. Deputatii PPDD care parasesc partidul, obligati sa achite 2 milioane de euro

Dan Diaconescu poate face o avere din migratia politica. Deputatii PPDD care parasesc partidul, obligati sa achite 2 milioane de euro

by January 21, 2013 0 comments

Deputatul de Cluj Ioan Moldovan, recent demisionat din PPDD şi trecut la PC a declarat, luni, pentru Realitatea.net, că a semnat un “acord scris” cu Dan Diaconescu prin care ar fi obligat la plata a două milioane de euro în cazul demisiei sau excluderii din partid. Moldovan a precizat că acordul este semnat între două persoane fizice, fără a fi validat de vreun notar.”

Da, este adevărat, dar e un acord scris între două persoane fizice, fără nicio semnătură sau ştampilă notarială, deci este nul de drept. Toţi membri PPDD au semnat acest acord potrivit căruia trebuie să plătim două milioane de euro”, a declarat Ioan Moldovan, în exclusivitate pentru Realitatea.net.

Deputatul clujean Ioan Moldovan, ales din partea PPDD, a trecut, în una ianuarie 2013 la PC şi va fi numit în funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei clujene a acestei formaţiuni.

Preşedintele PC Cluj, Şerban Rădulescu, a declarat, joi, pentru Mediafax că a avut discuţii cu Ioan Moldovan imediat după alegerile generale.
Îl cunoşteam de mai demult, iar dânsul şi-a manifestat dorinţa de a intra în PC. Înscrierea sa în PC a avut loc şi este un lucru bun, înseamnă un parlamentar în plus pentru conservatori, iar PC Cluj va avea un deputat. Domnul Moldovan va fi numit în funcţia de prim-vicepreşedinte al PC Cluj”, a spus Rădulescu.
Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<