Crin Antonescu: Andrei Chiliman a tradat, fiind un las din fire

Crin Antonescu: Andrei Chiliman a tradat, fiind un las din fire

by February 21, 2013 0 comments

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a tradat in campanie preluand o tema mincinoasa la adresa PNL si isi bate joc zilnic repetand “marsavia” si acum, el aratand ca acesta, fiind “las din fire”, nu l-a atacat si pe liderul PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat daca Andrei Chiliman a tradat la referendum, Antonescu a raspuns: “Andrei Chiliman a tradat in timpul campaniei. (…) Eu am vorbit despre faptul ca Andrei Chiliman a preluat in acele zile o tema mincinoasa, pe care o continua pana in ziua de azi si anume ca PNL, adica Chitoiu, care avea drept de semnaturi, Ponta – domnul Chiliman, fiind las din fire niciodata nu a suflat un cuvant de domnul Ponta dar asta este, despre asta e vorba – ar fi semnat un document in care se angajau sa desfiinteze, in Romania, institutii ale statului de drept”.
Antonescu a precizat ca acest lucru nu s-a intamplat niciodata, documentul semnat de Chitoiu, Ponta si Daniel Constantin nefiind unul care sa contina nici cel mai mic angajament de desfiintare a institutiilor.

“Chiliman isi bate joc zilnic repetand aceasta marsavie despre PNL. Dupa Congres nu se mai poate intampla asta, nici cu Chiliman, nici cu altcineva”, a spus Antonescu.

Intrebat daca va propnue excluderea lui Chiliman, Antonescu a precizat: “Stiu ca v-ati simtit un pic incurcati in aceste zile ca nici nu le-am raspus, daramite sa-i exclud”.

Antonescu a precizat ca in partid este loc pentru toate parerile, dar dupa Congres nu va mai fi loc pentru “tradatori, pentru circari si pentru oameni care batjocoresc in fiecare zi imaginea partidului”.

“De pilda, cu minciuna despre un document in care PNL s-ar angaja sa distruga institutiile statului… Astfel de oameni nu mai au ce cauta in partid. Ei isi pot organiza pe persoana fizica spectacolul, dar ma tem insa ca nu va vor mai avea de clienti, ca persoane fizice doar”, a mai spus Antonescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.