Elena Udrea: 22 de milioane de romani stiu ca Felix si Antena 3 il sustin pe Vasile Blaga pentru sefia PDL

Elena Udrea: 22 de milioane de romani stiu ca Felix si Antena 3 il sustin pe Vasile Blaga pentru sefia PDL

by February 17, 2013 0 comments

22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Felix îl vor pe Blaga preşedinte al PDL, a declarat Elena Udrea, potrivit Mediafax. Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia PDL, susţine, pe Facebook, că 22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL, ea adăugând: “Întrebarea este: de ce?”. “Văd că Dan Voiculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunţat candidatura la şefia PDL”, a afirmat Udrea.

In continuare: ” Materiale precum cel referitor la primarii sunaţi pentru a fi mituiţi în scopul susţinerii mele la Convenţia Naţională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe şeful partidului, Felix, Antena3 şi USL să nu se mai obosească – ştiu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Întrebarea este: de ce?”, scrie Udrea pe Facebook.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, “aşa cum se produce acum”. Întrebat despre şansele Elenei Udrea la Convenţia PDL, Băsescu a spus: “Mi-e foarte greu să vă spun, eu recunosc că într-o competiţie cinstită poate avea. Într-una aranjată, mai bine nu mai fac Convenţia. Dacă va fi aranjată, îi recomand mai bine să se retragă. Dacă va constata că e aranjată, aşa cum se produce acum”.

Întrebat dacă recunoaşte că Vasile Blaga are mai multe şanse la Convenţie, preşedintele a răspuns: “Da. Dar nu va mai fi PDL, va fi altceva, dacă se face o Convenţie aranjată”. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede. Preşedintele a spus, la B1Tv, că nu o să poată să spună niciodată că nu îi mai iubeşte pe cei din PDL. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului, că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.