Elena Udrea a declarat ca o sustine pe Elena Udrea pentru presedintia PDL

Elena Udrea a declarat ca o sustine pe Elena Udrea pentru presedintia PDL

by February 23, 2013 0 comments

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la sosirea la reuniunea CNC al partidului, că o susţine pe Elena Udrea pentru şefia partidului, arătând că aceasta este o persoană foarte energică, combativă, o luptătoare. “Am fost susţinută de Elena Udrea la europarlamentare, este de datoria mea să o susţin acum, când candidează ea”, a spus Elena Băsescu.

În opinia sa, “se simte nevoia unei schimbări de generaţii, atât la nivelul central al conducerii PDL, cât şi la nivelul delegaţiei de europarlamentari”.

“De aceea, voi susţine moţiunea care va avea forţa să întinerească şi să reformeze acest partid. În mod sigur, moţiunea doamnei Elena Udrea, pentru că e o persoană foarte energică, este o persoană combativă, este o luptătoare, este o persoană din generaţia mea”, a precizat Elena Băsescu.

Ea a evitat să răspundă la întrebări referitoare la Vasile Blaga. “Doresc să nu mă refer la domnul Blaga, eu v-am spus pe cine susţin, am un singur vot şi o susţin pe Elena Udrea”, a adăugat Elena Băsescu.

Ea a mai spus că este binevenită a treia moţiune pentru preşedinţia partidului şi a precizat că ea nu va candida la vreo funcţie, deoarece activitatea de la Bruxelles nu îi permite să desfăşoare activitate politică în ţară.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<