Vasile Blaga: Ii amintesc lui Traian Basescu ca e mai usor sa distrugi decat sa construiesti

Vasile Blaga: Ii amintesc lui Traian Basescu ca e mai usor sa distrugi decat sa construiesti

by February 18, 2013 0 comments

Întrebat despre declarațiile pe care președintele Traian Băsescu le-a făcut la adresa sa, liderul PDL Vasile Blaga a spus că șefului statului îi este mai ușor să distrugă decât să construiască. “Respect sentimentele domnului preşedinte. Dar, îi amintesc că e mult mai uşor să distrugi decât să construieşti şi domnia sa ştie asta foarte bine”, a spus Vasile Blaga, înainte de ședința conducerii PDL.

El a precizat că nu l-a anunţat telefonic pe Traian Băsescu în legătură cu intenţia sa de a candida din nou la şefia PDL şi că ultima oară a vorbit cu şeful statului înainte de Crăciun, moment la care Băsescu i-ar fi spus că nu mai e interesat de partid. “Ultima discuţie cu Traian Băsescu am avut-o înainte de Crăciun. E adevărat, nu mai este niciun secret, am vrut să discut despre partid şi a spus că nu-l mai interesează partidul. Şi atunci nu l-am mai sunat niciodată”, a precizat Vasile Blaga.

Totodată, Blaga a spus că nu a primit nicio invitaţie din partea preşedintelui Traian Băsescu pentru o întâlnire, dar, dacă va exista o astfel de solicitare din partea şefului statului, el va participa, însă împreună cu membrii Biroului Permanent Naţional al partidului. “Nu ştiu, nu am primit nicio astfel de invitaţie, nu am fost sunat de domnul preşedinte, dar, dacă va solicita o astfel de discuţie, o voi avea, da împreună cu Biroul Permanent Naţional al partidului“, a spus Blaga, întrebat dacă se va întâlni, astăzi, cu preşedintele Traian Băsescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.