Echipa motiunii Elenei Udrea va depune o noua contestatie la rezultatul votului de la Congres

Echipa motiunii Elenei Udrea va depune o noua contestatie la rezultatul votului de la Congres

by March 25, 2013 0 comments

Echipa sustinatoare a motiunii Elenei Udrea va depune, luni, o noua contestatie privind legalitatea rezultatului alegerii presedintelui PDL la conventia de sambata si va cere organizarea unui al doilea tur de scrutin, a declarat, in exclusivitate pentru Agerpres, primarul municipiului Roman, Laurentiu Dan Leoreanu. El sustine ca exista noi probe potrivit carora rezultatul alegerilor pentru functia de presedinte al PDL ar fi fost viciat.
“Se va depune, luni, o contestatie care arata faptul ca au fost delegati la conventie care nu aveau dreptul sa fie delegati. De asemenea, au aparut oameni pe listele altor judete sau sectoare din Capitala desi erau membri la alte filiale judetene. Totodata apar si delegati care au votat desi nu au fost prezenti la Conventie si avem cateva exemple si din judetul Neamt”, a declarat Laurentiu Dan Leoreanu.

Primarul municipiului Roman sustine ca diferenta de voturi pentru a fi organizat cel de-al doilea tur pentru alegerea presedintelui PDL este de 37 de voturi: “Diferenta pentru a intra in turul doi este de 37 de voturi iar motivele care stau la baza contestatiei pe care o depunem luni inseamna o diferenta mult mai mare de 37 de voturi. De aceea cerem organizarea turului doi si limpezirea apelor in partid”, a adaugat Laurentiu Dan Leoreanu.

Dintre cei 151 de delegati care au fost desemnati la conventie, cel putin 15 nu au participat la eveniment dar, potrivit reprezentantilor PDL Neamt, cel putin trei apar ca au participat la vot.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.