Emil Boc nu pleaca din PDL. Deocamdata refuza sa se ralieze Miscarii Populare

Emil Boc nu pleaca din PDL. Deocamdata refuza sa se ralieze Miscarii Populare

by March 27, 2013 0 comments

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat că deocamdată nu are în intenţia să-l urmeze pe Traian Băsescu într-un eventul nou proiect politic al acestuia. „Nu am discutat de aşa ceva şi nu am în vedere aşa ceva în momentul de faţă”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Emil Boc, întrebat fiind dacă îl va urma pe Traian Băsescu într-un viitor proiect politic.

Potrivit Agerpres, primarul Clujului a mai afirmat că Băsescu este liderul „de facto” al dreptei din România, dar nu a discutat cu acesta despre proiecte politice de viitor. „Nu ştiu şi nu am date să mă pronunţ în acest sens, cert este că nimeni nu poate nega faptul că Traian Băsescu este liderul de facto al dreptei în România, este cel mai important om politic care s-a afirmat ca om de dreapta. Acest lucru nu poate fi ignorat de nici un proiect politic din România. Nu mă întrebaţi acum de forme, de modalităţi de colaborare, că e prea devreme”, a spus Boc, întrebat despre posibila intenție a lui Băsescu de a-și înființa un partid.

Fostul lider al PDL, Emil Boc, a mai declarat că Cristian Diaconescu are „o bilă albă” pentru că a părăsit PSD și a apreciat că acesta este „un om de dreapta”. „Nu ştiu foarte multe date. În Cristian Diaconescu am încredere, pentru că mi-a fost ministru în Cabinet, îl ştiu ca pe un om extrem de responsabil, de dreapta şi de aceea practic a rupt contactul cu PSD, pentru că mi-am dat seama încă de când era în guvern că avea o atitudine mult mai de dreapta, europeană şi deschisă decât restul miniştrilor PSD din guvern şi din acest punct de vedere este o bilă albă. În rest, nu ştiu detalii despre program, o să văd în perioada următoare”, a declarat Boc, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.