Ilie Sarbu: Vom discuta cu PNL despre Stanisoara. Acum il aducem in USL si pe Blejnar?

Ilie Sarbu: Vom discuta cu PNL despre Stanisoara. Acum il aducem in USL si pe Blejnar?

by March 12, 2013 0 comments

Social-democratii sunt iritati “partial” de inscrierea fostului lider PDL, Mihai Stanisoara, in PNL. O spune la RFI seful senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El anunta ca va avea loc o discutie cu liberalii. “Ii luam pe toti in carul puterii? Daca-i aducem pe toti la noi, cu cine mai facem dreptate? Iarasi cu iepurasii pe care-i vom gasi prin gradina coruptiei?”, se intreaba Sarbu.
Intrebat daca exista o iritare la PSD fata de intrarea lui Mihai Stanisoara in PNL, Ilie Sarbu a raspuns: “Partial, partial. Unii dintre colegi pe buna dreptate sunt nemultumiti ca acum lideri importanti din PDL isi cauta loc, fiind noi la putere, in Partidul National Liberal. PSD-ul a luat aceasta decizie si o respecta, chiar daca pe alocuri, sa spunem, in tara, nu putem controla chiar toata situatia, dar macar la nivel central, cand e vorba de lideri importanti, am respectat aceasta decizie de a nu le da sansa sa fie mereu la putere. Ne-am confruntat cu ei, i-am criticat, i-am aratat cu degetul si de-acum doar faptul ca au trecut la noi nu mai au nici un fel de vina, au devenit imaculati, sunt persoane de o moralitate politica inalta si ii luam pe toti in carul puterii? Nu cred ca e corect! Dar sigur, fiecare partid din alianta are propria sa politica, ce poate sa fie buna, poate sa nu fie buna. Dansii pot aprecia, nu cred ca ne putem noi implica in deciziile interne ale PNL-ului”.

Senatorul PSD anunta ca “o discutie vom avea pe aceasta tema. Probabil, o clarificare, sa stim ce se intampla in viitor, daca mai vor sa vina oameni, domnul Duta, de exemplu sau eu stiu, domnul Blejnar sau alti domni sau vor sa treaca la PNL, PNL-ul ii va lua acum doar pentru ca se afla ei in Opozitie si ar da un mesaj pentru cei de la PDL?”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.