Lovitura de teatru. Prim-vicepresedintele PDL, Mihai Stanisoara, a trecut in barca PNL

Lovitura de teatru. Prim-vicepresedintele PDL, Mihai Stanisoara, a trecut in barca PNL

by March 6, 2013 0 comments

Unul dintre primii patru oameni din PDL, prim-vicepreşedintele democrat-liberal Mihai Stănişoară va trece la PNL, potrivit unor surse citate de Realitatea TV. Mihai Stănişoară ocupa şi funcţia de lider al deputaţilor democrat-liberali. Democrat-liberalii au primit o noua lovitura in preajma Conventiei partidului care urma sa aleaga o noua conducere. Se vorbea de faptul ca Mihai Stanisoara urma sa-si depuna o motiune pentru sefia PDL. O pierdere asemanatoare a inregistrat PDL si anul trecut, cu putin timp inainte de alegerile locale, cand un alt prim-vicepresedinte al partidului, Sorin Frunzaverde a dezertat tot la liberali.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă a liderului PNL Crin Antonescu, la care a participat Mihai Stănişoară. Deputatul PDL Mircea Toader s-a declarat surprins de această decizie, precizând că Stănişoară nu şi-a informat colegii de partid. “Îi transmit acelaşi lucru pe care i l-am spus şi lui Sorin Frunzăverde: să fie bărbat! Să ne fi spus şi nouă înainte ce gânduri are”, a spus Toader.

Stănişoară: PDL este trecutul, PNL prezentul şi viitorul

“Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă şi încredere în viitor. Am luat astăzi decizia de a intra în echipa PNL după chibzuinţă intensă. Singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politic dreapta in România este PNL”, a declarat Stănişoară.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.