Sebastian Lazaroiu: Traian Basescu a fost tradat de PDL

Sebastian Lazaroiu: Traian Basescu a fost tradat de PDL

by March 26, 2013 1 comment

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a vorbit, într-un interviu acordat Ziare.com, despre crearea Mişcării Populare şi despre “despărţirea” preşedintelui Traian Băsescu de PDL.Lazaroiu spune ca Miscarea Populara e, deocamdata, o fundatie pe care Traian Basescu o sustine si a evitat sa precizeze daca aceasta se va transforma in partid, insa considera ca deja multi politicieni s-au “speriat” de ea.
Consilierul prezidential a vorbit si despre PDL-ul lui Blaga, despre care afirma ca e acum “o cutiuta goala”.

Intrebat daca Basescu se simte tradat de PDL, fostul ministru al Muncii a raspuns ca sustinatorii presedintelui nu mai sunt de partea democrat-liberalilor, ceea ce poate sa insemne ca seful statului a fost tradat de PDL.

“Nu Traian Basescu s-a despartit de PDL, ci, incet-incet, electoratul de dreapta se desparte de acest partid. (…) Dupa parerea mea, PDL si-a tradat electoratul si principiile si valorile in care acest electorat inca mai crede. Faptul ca acest electorat se vede mai bine reprezentat de Traian Basescu, da, poate sa insemne si ca PDL l-a tradat pe Traian Basescu”, a conchis Lazaroiu.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.