Liderii PSD nu cred in ruperea USL. Ion Iliescu : “Sa fim seriosi”

Liderii PSD nu cred in ruperea USL. Ion Iliescu : “Sa fim seriosi”

by April 1, 2013 0 comments

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-a exprimat luni indoiala fata de faptul ca Uniunea Social Liberala s-ar putea rupe, posibilitate invocata la un post de televiziune de copresedintele USL, Crin Antonescu, potrivit Agerpres. “Sa fim seriosi, nu cred!”, a declarat Ion Iliescu la sediul central al Partidului Social Democrat, cand a fost solicitat sa comenteze afirmatia lui Antonescu.
Nici presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu crede intr-o astfel de posibilitate.

“N-am vazut in ultima perioada tensiuni, chiar sunt multumit de intalnirile dintre PSD si PNL, sunt mult mai relaxate. Daca am vazut in ianuarie, dupa ce am castigat alegerile, asta e altceva, acum n-am mai vazut. Nu stiu daca asta e atributul dlui Antonescu, dar eu stiu ca dl Antonescu si cu dl Ponta dialogheaza pe fiecare tema”, a declarat Zgonea.

Liviu Dragnea a declarat de asemenea ca nu crede ca USL se poate rupe. “Au mai fost teme de disputa intre noi, vor mai fi, nu cred ca pentru un asemenea subiect se poate rupe USL. Noi in partid nu discutam, nu am discutat si nu vom discuta propuneri de procurori.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.