Vasile Blaga ameninta: cine se inscrie in Miscarea Populara va fi dat afara din partid

Vasile Blaga ameninta: cine se inscrie in Miscarea Populara va fi dat afara din partid

by April 16, 2013 0 comments
Preşedintele PDL Vasile Blaga a propus luni, în şedinţa Biroului Politic al partidului, ca democrat-liberalii care se vor înscrie în fundaţia lansată de Traian Băsescu, „Mişcarea Populară“, să fie excluşi din partid, conform unor surse din interiorul PDL.  Cei vizaţi de Vasile Blaga sunt susţinătorii Elenei Udrea, care şi-au arătat intenţia de a se înscrie în fundaţia lansată de consilierii lui Traian Băsescu.
Printre aceştia se numără Florin Popescu, liderul PDL Dâmboviţa, Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ, europarlamentarul Cristian Preda sau fostul ministru de Externe Teodor Baconschi. Propunerea lui Vasile Blaga va fi dezbătută săptămâna viitoare, în următoarea şedinţă a partidului. Într-o postare pe blogul personal, Elena Udrea a cerut o colaborare între PDL şi fundaţia “Mişcarea Populară”, formată la iniţiativa şefului statului. „Cred că o apropiere, la un moment dat, între PDL şi Mişcarea Populară este utilă.
La fel ca şi apropierea de celelalte formaţiuni politice de centru-dreapta. Este nevoie de o singură forţă politică puternică, având o singură voce şi un singur mesaj, care să se adreseze acestui electorat de centru-dreapta“, apreciază Elena Udrea. Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, în urmă cu o săptămână, că fundatia “Mişcarea Populară” este o construcţie facută la nervi.

Preşedintele PDL Vasile Blaga a propus luni, în şedinţa Biroului Politic al partidului, ca democrat-liberalii care se vor înscrie în fundaţia lansată de Traian Băsescu, „Mişcarea Populară“, să fie excluşi din partid, conform unor surse din interiorul PDL. Ştiri pe aceeaşi temă Zboruri extreme cu Carpatair: incidente ţinute la secret INFOGRAFIE Coşul zilnic este cel mai scump în judeţele sărace Aurul încasează cea mai dură lovitură din ultimii 30 de ani Publicitate Turba universala www.obi.ro Turba 50 L la pretul de 11,99 lei doar la OBI. Consulta ofertele! Cei vizaţi de Vasile Blaga sunt susţinătorii Elenei Udrea, care şi-au arătat intenţia de a se înscrie în fundaţia lansată de consilierii lui Traian Băsescu. Printre aceştia se numără Florin Popescu, liderul PDL Dâmboviţa, Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ, europarlamentarul Cristian Preda sau fostul ministru de Externe Teodor Baconschi. Propunerea lui Vasile Blaga va fi dezbătută săptămâna viitoare, în următoarea şedinţă a partidului. Într-o postare pe blogul personal, Elena Udrea a cerut o colaborare între PDL şi fundaţia “Mişcarea Populară”, formată la iniţiativa şefului statului. „Cred că o apropiere, la un moment dat, între PDL şi Mişcarea Populară este utilă. La fel ca şi apropierea de celelalte formaţiuni politice de centru-dreapta. Este nevoie de o singură forţă politică puternică, având o singură voce şi un singur mesaj, care să se adreseze acestui electorat de centru-dreapta“, apreciază Elena Udrea. Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, în urmă cu o săptămână, că fundatia “Mişcarea Populară” este o construcţie facută la nervi.

Citeste mai mult: adev.ro/mlb743

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.