Gigi Becali audiat in dosarul “Valiza”: Chiar daca ma duc in ghearele mortii, Dumnezeu e cu mine”

Gigi Becali audiat in dosarul “Valiza”: Chiar daca ma duc in ghearele mortii, Dumnezeu e cu mine”

by May 27, 2013 0 comments

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, George Becali, a fost adus luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde urmeaza sa fie audiat in dosarul “Valiza”, in care este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Aceasta este prima aparitie a lui Gigi Becali de la incarcerarea sa pe 20 mai, dupa ce a fost condamnat la trei ani inchisoare intr-un alt dosar, cel privind un schimb de terenuri cu MApN, potrivit agentiei Agerores.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost adus in jurul orei 11.30 la Inalta Curte de Casatie si Justitie de la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii.

Becali a fost tinut in duba, in curtea instantei supreme, aproximativ o ora, pana cand instanta a inceput judecarea dosarului “Valiza”.

“Chiar de ma voi duce in ghearele mortii, Domnul e cu mine”, a spus Gigi Becali la intrarea in sala de judecata, ridicand mainile incatusate deasupra capului, potrivit agentiei Mediafax.

Dosarul “Valiza” se afla in faza de recurs la instanta suprema, iar la ultimul termen al procesului din 22 aprilie Gigi Becali si-a exprimat dorinta de a da o declaratie in fata instantei, insa completul de judecata condus de Livia Stanciu nu a fost de acord si a amanat dezbaterile, pentru ca la proces lipseau doi dintre inculpati, Victor Piturca si Radu Gheorghe Marino, care trebuie sa precizeze si ei daca vor sa fie audiati.

In aprilie 2012, George Becali, Victor Piturca, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul si Radu Gheorghe Marino au fost achitati de un complet de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa DNA a declarat recurs.

In decembrie 2008, finantatorul Clubului Steaua, George Becali, si antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.