Mircea Ionescu Quintus: Victor Ponta nu le poate spune liberalilor ce sa faca

Mircea Ionescu Quintus: Victor Ponta nu le poate spune liberalilor ce sa faca

by May 17, 2013 0 comments

Ionescu Quintus[1]Senatorul Sorin Rosca Stanescu risca sa fie exclus, “daca nu-si revine”, spune, intr-un interviu la RFI, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus. El considera ca SRS “a devenit prea repede parlamentar” si a ramas cu mentalitatea de “ziarist patron”. Quintus afirma ca premierul Victor Ponta nu poate sa le spuna liberalilor ce trebuie sa faca.
Cazul Sorin Rosca Stanescu e cea mai mare criza a USL, spunea joi premierul Victor Ponta. Liberalul Mircea Ionescu Quintus are insa alta parere: “Daca e vorba de cea mai mare criza din USL, inseamna ca pana acum n-am avut crize! Sigur ca este un moment neplacut cand un membru al partidului nostru, care a devenit prea repede parlamentar, inainte de a se obisnui cu atitudinile si cu pozitiile in partidul nostru si care se pare ca a ramas inca ziarist si nu orice fel de ziarist, el a fost ziarist patron, adica isi permitea sa ia orice fel de atitudine, fara sa intrebe mai sus. Or de data aceasta, domnul Rosca a avut o atitudine ziaristica, ceea ce nu este permis intr-un partid, chiar daca nu e foarte disciplinat, cum e partidul nostru, de aceea si suntem liberali si si-a ingaduit o atitudine de natura sa deranjeze”.

Presedintele de onoare al PNL declara ca premierul Victor Ponta nu le poate spune liberalilor ce sa faca: “Mie mi-e foarte drag domnul prim-ministru, e si mult mai tanar decat mine. Eu ii inteleg supararea, dar nici nu poate domnul prim-ministru si presedinte al PSD sa spuna ce trebuie sa facem noi intr-o asemenea situatie. O reactie mai categorica si mai uselista decat a domnului presedinte Antonescu nu vad ce putea sa fie”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.