Stenograme in dosarul Antena 1: Sorin Alexandrescu catre directorul RCS&RDS: Va f…t listarea pe bursa

Stenograme in dosarul Antena 1: Sorin Alexandrescu catre directorul RCS&RDS: Va f…t listarea pe bursa

by May 31, 2013 1 comment

directorul-general-al-antena-group-sorin-alexandrescu-a-fost-retinut-210699[1]Procurorii DNA au făcut public referatul cu propunere de arestare preventivă în cazul directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu. Într-o discuţie cu un amic, Sorin Alexandrescu explică în ce stare l-a adus pe partea vătămată, Ioan Bendei, administratorul operatorului de televiziune RCS&RDS “Pentru a-şi consolida poziţia ascendentă pe care o deţine în raport de partea vătămată, inculpatul iniţiază o discuţie şi despre situaţia financiară a companiei RCS&RDS, dând dovadă că este o persoană bine informată care cunoaşte amănunte legate de tratativele pe care societatea le are cu diverşi finanţatori externi pentru a atrage fonduri necesare companiei”.

În acest context,” inculpatul îi relatează că a lucrat şi el în această industrie, iar consecinţele pot fi dezastruoase pentru negocieri dacă o persoană din cadrul …constituie subiectul unor ştiri compromiţătoare riscând obţinerea finanţării externe, aspect care constituie un nou element de presiune asupra părţii vătămate.

Alexandrescu Sorin: “Păi, spune-i-o pe bune! Măi, omul lui Dumnezeu, asta dacă iese, crede-mă ce-ţi spun, în primul rând că vă …[foloseşte un cuvânt obscen]… listarea… Vă …[foloseşte un cuvânt obscen]… listarea asta, ce vreţi să faceţi voi cu fondurile, ţi-o spun clar! V-o …[foloseşte un cuvânt obscen]… total, deci, pe asta v-o …[foloseşte un cuvânt obscen]… total! Crede-mă că…
Ioan Bendei: Deci, ce muncesc acum toţi ăştia…
Alexandrescu Sorin: Deci, crede-mă ce-ţi spun, uită-te la mine ce-ţi zic! Eu am lucrat în piaţa de capital nouă ani de zile nu un an! Eu… jumătate dintre ăia la care umblaţi voi la Londra sunt oameni pe care eu îi cunosc! Eu am lucrat în industria asta.
Ioan Bendei: Înseamnă că ai informaţia de acolo că noi suntem…
Alexandrescu Sorin: Băi, eu ştiu foarte clar treaba asta că sunt oameni pe care eu îi cunosc! Eu am lucrat în zona asta, acţionarii mei au fost englezi! Nouă ani, nu un an! Eu făceam drumuri la Londra cum ne vedem noi aici şi la Viena aveam… am schimbat opt, opt paşapoarte într-un an! Deci, gândeşte-te despre ce vorbim! Asta o dată! Numărul unu…[neinteligibil]…”

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. victimă
    #1 victimă 2 June, 2013, 14:58

    ne întoarcem la procedura penală din ani 1950-1960, după modelul şi stilul regimului Bolşevico Staliniste, din perioada colectivizării=D.N.A.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.