Crin Antonescu: La figurat, Traian Basescu vorbeste singur

Crin Antonescu: La figurat, Traian Basescu vorbeste singur

by June 11, 2013 1 comment

crin_antonescu[1]Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, a reactionat la anuntul presedintelui ca va lansa un nou referendum spunind ca “Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur”. “Basescu nu poate sa blocheze aceste proiecte (regionalizarea, noua Constitutie – n.red.), de aceea se agita din ce din ce mai mult, a mai spus Crin Antonescu. Nu este important ce zice astazi Traian Basescu, este important ca oamenii sa stie ce inseamna regionalizarea, cum se face, este important ca romanii sa stie de primirea de care a avut parte ieri premierul Romaniei in cea mai importanta cancelarie europeana, cum Traian Basescu nu a avut parte si Emil Boc nu a visat niciodata, a adaugat liderul liberal.

“Nu m-am consultat cu Basescu pe revizuirea Constitutiei. Nu ma deranjeaza ca Ponta o fi discutat cu el chestiunea asta, cu domnul Ponta ma consult, am discutat cu el optiunile noastre la aceasta Constitutie. Marele beneficiar al coabitarii este Traian Basescu”, a adaugat presedintele PNL.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Geambasu
    #1 Geambasu 12 June, 2013, 12:26

    Oare va mai dura mult pina nu o sa-l mai vad pe PAIATA asta la tv?
    Cei de la PNL cred ca sau imbolnavit toti de la Motan,dar eu sper ca nu sau imbolnavit si alegatorii,care si asa voteaza degeaba ca nu-i ia nimeni in seama!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.