UEFA a luat deja o decizie in privinta Steaua: a scos-o de pe lista Champions League

UEFA a luat deja o decizie in privinta Steaua: a scos-o de pe lista Champions League

by June 25, 2013 0 comments

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1Steaua va afla, marţi, decizia UEFA, dar forul european a comis un gest care dă de înţeles că roş-albaştrii sunt pe dinafara Champions League. Pe site-ul organismului de la Nyon, în zona de Champions League, singura echipă ce a fost ştearsă din lista de 36 de participante din primele două tururi preliminare a fost chiar Steaua! Atât din tabelul siglelor cluburilor, cât şi din tabelele ţărilor care dau echipe, scrie GSP.

În plus, în dreptul fiecărei echipe s-a scris un status referitor la Liga Campionilor. În dreptul tururor formaţiilor a apărut: playing in: Champions League 2013-2014, status activ. Pe pagina Stelei însă, acest mesaj lipseşte şi apare doar numele trupei din Ghencea.

Starea de incertitudine a fost amplificată de faptul că ieri dimineaţă, Steaua figura în toate aceste tabele. A urmat tragerea la sorţi pentru turul II preliminar din Ligă, în care trupa lui Reghecampf a fost introdusă în urne şi a picat cu Vardar Skopje.

UEFA a publicat rezultatul ţintarului, dar a adăugat un asterisc: rezultatul tragerii la sorţi va fi validat după verdictul măsurilor disciplinare aflate pe rol.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.