Condamnatul Victor Babiuc isi va ispasi pedeapsa in regim deschis

Condamnatul Victor Babiuc isi va ispasi pedeapsa in regim deschis

by July 12, 2013 1 comment

victor-babiuc-adel-haddad[1]Fostul ministru al Apararii Victor Babiuc va executa pedeapsa de 2 ani de inchisoare in regim deschis, el avand dreptul sa paraseasca zilnic penitenciarul, intre anumite ore,  pentru a lucra, a decis vineri Judecatoria Sectorului 5. Hotararea instantei este definitiva, anunta Mediafax. Avocatii lui Gigi Becali, condamnat la inchisoare cu executare in acelasi dosar, au depus o cerere similara pentru clientul lor, insa aceasta a fost respinsa de instanta.
Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, in luna mai, pe Victor Babiuc la 2 ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri dintre MApN si Gigi Becali. Victor Babiuc a fost condamnat pentru ca in calitate de ministru a semnat documentele tunului imobiliar care a dus la prejudicierea statului roman.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. ISPAS
  #1 ISPAS 13 July, 2013, 11:47

  TOTI ROMANI SUNT PROSTI CA NU SE UNESC SI SUNT ”DESTEPTI CA SUNT SCLAVI”.VICTOR BABIUC UN BANDIT ACTIV AL MAFIEI. LA FEL CA TOATE INSTITUTIILE PENALE. BRAVO LOR CA PROSTIMEA INDOCTRINATA PUTE DE PROSTIE SI LE PLACE SCLAVIA. TOATA MEDIA ESTE PARTE A MAFIEI INSTITUTIONALE.
  HELP ME!I blocked email; ispassabin@iahoo.comFUTUVA NATIA SI GRIJANIA VOASTRA DE ROMANI PROSTI, SI MAI ALES BUCURESTENI. O SA RAMANETI BLOCATI CA SCLAVI TOTI, CUM MI-AU BLOCAT SI ARS MIE CALCULATORUL MAFIA.TOLERANTA LA TERORISM NU DOAR LA MAFIA.
  INTR-O TARA IN CARE ORGANIZATIILE…CRIMINALE DAU LOVITURI DE STAT,FAC CONSTITUTI, APLICA LEGI MAFIOTO-CRIMINALE,…IAR CA PRESEDINTE ITI RIDE-NFATA CA JUSTITIA TREBUIE SA FIE INDEPENDENTA,VAI DE SCLAVI SI AMARITI DIN TARA ASTA. IN INSTANTE AI DREPTUL DOAR CA PIRIT… IAR CA RECLAMANT ESTI LUAT DE PROST LA FEL CA IN TOATE INSTITUTIILE…MAFIOTE,CA ROMANI SUNT PROSTI.
  PAULA IACOB AV. DIAVOLUI…ARTISTI,JURNALISTI,… AR TREBUI SA ISI VADA DE TREABA LOR NU SA PROSTEASCA PROSTIMEA.SERGIU NICOLAESCU O JIGODIE MAFIOTA.

  LUATILE PUTEREA CA DE NEAJUNSURI VETI AVEA PARTE,SI VETI MURI IN CHINURI CU ZILE.
  MAFIA DACA NU VA FACE SCLAVI VA BAGA PUMNUL IN GURA,NU 7 ZILE CI PERMANENT SI TOTDEAUNA, 15 CONTURI DE FACEBOK BLOCATE, ADRESA EMAIL DE PESTE 20 DE ORI BLOCATA,JUSTITIE ASERVITA MAFIEI INSTITUTIONALE.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.