Cristian Diaconescu: Partidul Miscarea Populara va avea candidati la europarlamentare si prezidentiale

Cristian Diaconescu: Partidul Miscarea Populara va avea candidati la europarlamentare si prezidentiale

by July 25, 2013 0 comments
REUNIUNEA COMISIEI DE ARBITRAJ - PSDCristian Diaconescu, seful cancelariei prezidentiale si unul dintre fondatorii Fundatiei Miscarea Populara, a anuntat, in emisiunea “Impartial”, difuzata de Digi 24, ca Partidul Miscarea Populara va avea candidati la alegerile prezidentiale si la cele pentru Parlamentul European. Intrebat daca Partidul Miscarea Populara va avea un candidat la alegerile prezidentiale de anul viitor, Cristian Diaconescu a raspuns: “Da, va avea”.
Cristian Diaconescu a negat insa ca ar putea fi ale acel candidat.

“Va candida si pentru alegerile pentru Parlamentul European, va avea si un candidat sa presedintie, sprijinit sau din randul Miscarii, nu stiu, vom vedea, deocamdata sa se organizeze”, a afirmat Cristian Diaconescu.

Partidul Miscarea Populara si-a depus ieri actele la tribunal pentru inregistrare. Partidul este coordonat de un fost consilier al presedintelui Traian Basescu, Eugen Tomac. Noua formatiune este bratul politic al Fundatiei Miscarea Populara, initiata de fosti consilieri prezidentiali dupa ce Elena Udrea a pierdut alegerile in PDL in fata lui Vasile Blaga.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.