Sorin Frunzaverde lucreaza la un proiect de coagulare a dreptei din care sa faca parte PNL si PDL

Sorin Frunzaverde lucreaza la un proiect de coagulare a dreptei din care sa faca parte PNL si PDL

by July 24, 2013 0 comments

Sorin-Frunzaverde-si-Vasile-Blaga[1]Sorin Frunzaverde afirma ca are in vedere un proiect de coagulare a dreptei in jurul PNL, iar in acest proiect include si PDL, unde sunt “multi oameni de dreapta”, inclusiv liderul partidului, Vasile Blaga.“In acest proiect de coagulare a dreptei in jurul PNL este inclus si PDL. Nu, n-am avut discutii cu Blaga, dar cred ca acolo sunt oameni de dreapta. Vasile Blaga e un om de dreapta”, a spus Frunzaverde, citat de site-ul televiziunii de stiri  B1TV.
Fostul membru al democrat-liberalilor a precizat ca nu poate face acum o estimare a perioadei in care se poate realiza un astfel de proiect.

Sorin Frunzaverde a spus s-a consultat “cu cativa colegi” din PNL in privinta acestui proiect, si crede ca are si acordul liderului liberalilor, Crin Antonescu: “Da, sunt convins”, a raspuns el, intrebat de reporterul B1 TV daca presedintele PNL ii impartaseste opinia.

In replica la declaratia lui Frunzaverde, prim-vicepresedintele PDL Liviu Negoita a declarat pentru Hotnews.ro ca PDL isi doreste ca unirea fortelor de centru dreapta se se faca in jurul PDL iar PNL nu reprezinta in acest moment un partid de dreapta ci mai degaraba promoveaza politicile sociale.

Liviu Negoita: “PDL isi doreste o coagulare a fortelor de centru dreapta din Romania insa, asa cum am mai spus, acesta trebuie sa se faca in jurul PDL. Nu vedem un dialog cu un PNL care este la guvernare si care promoveaza politicile de stanga. “

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.