Adrian Nastase: E o rusine ca problema cainilor vagabonzi nu a fost rezolvata pana acum

Adrian Nastase: E o rusine ca problema cainilor vagabonzi nu a fost rezolvata pana acum

by September 9, 2013 0 comments

premierul-ponta-il-vom-scoate-pe-adrian-nastase-din-inchisoare-180665[1]Fostul premier Adrian Nastase considera “o rusine” faptul ca problema cainilor vagabonzi nu a fost inca rezolvata la nivelul intregii tari, dar considera ca lucrurile “trebuie discutate cu calm” si nu printr-o “formula de razbunare”. “Este o rusine ca inca aceasta problema nu e rezolvata la nivelul intregii tari”, a spus Adrian Nastase, prezent luni dimineata la Inalta Curte, unde s-au reluat dezbaterile in in dosarul Zambaccian, in care fostul prim ministru a fost condamnat in 2012 la trei ani de inchisoare cu suspendare.
Acesta a subliniat insa ca, in conditiile in care “multi cer solutii mai radicale”, este nevoie de o discutie “cu calm”.

“Este clar ca lucrurile nu mai pot continua in acest fel”, a continuat acesta, precizand insa ca este necesara o solutie la nivelul intregii tari, si nu doar al Capitalei: “Nu poti sa rezolvi aceasta problema doar in Bucuresti, din toate zonele adiacente ar veni din nou masini cu portbagajele pline cu caini si i-ar arunca in Bucuresti, cum s-a mai intamplat”.

“E nevoie de o reglementare generala, nu o formula de razbunare, dar care sa tina seama de interesul copiilor, al batranilor, al celor care merg pe strada”, a mai spus Nastase.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.