Dan Sova, atacat dur de un lider PNL: Inactivitatea sa afecteaza realizarea autostrazii Pitesti-Sibiu

Dan Sova, atacat dur de un lider PNL: Inactivitatea sa afecteaza realizarea autostrazii Pitesti-Sibiu

by September 11, 2013 0 comments

dan_sova_foto_google.ro[1]Liderul PNL Valcea, deputatul Cristian Buican, l-a atacat miercuri pe PSD-istul Dan Sova, pe care l-a acuzat ca pericliteaza constructia tronsonului de autostrada Pitesti – Sibiu. “Inactivitatea CNADNR si a ministerului delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine din luna mai si pana in prezent pun in pericol realizarea cat mai rapida a acestui tronson”, a declarat Buican pentru Agerpres.

Cristian Buican a mai spus ca “sper ca domnul Ministru Dan Sova sa accelereze procedurile privind refacerea studiului de fezabilitate impreuna cu celelalte documentatii necesare pentru a fi asigurata finantarea prin fonduri europene, deoarece construirea autostrazii Sibiu-Pitesti, fapt ce va duce la completarea Coridorului IV, reprezinta un subiect de interes european. In conditiile in care, decizia politica este de a realiza aceasta autostrada pe fondurile structurale din ciclul bugetar 2014-2020, consider obligatorie finalizarea documentatiei si a proiectului european pana la sfarsitul acestui an”.

Seful liberalilor valceni (judet in care neintelegerile in interiorul USL sunt cronice) a mai spus ca Guvernul Ponta nu trebuie sa rateze oportunitatea de a prinde proiectul autostrazii in noul buget al UE, care va incepe de la 1 ianuarie 2014.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<