Ilie Sarbu catre Crin Antonescu: Este dificil pentru PNL sa mearga singur la prezidentiale. Pentru PSD, nu.

Ilie Sarbu catre Crin Antonescu: Este dificil pentru PNL sa mearga singur la prezidentiale. Pentru PSD, nu.

by September 24, 2013 0 comments

PSD - INTRUNIRE - SIBIULiderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu a afirmat că în mod normal, este dificil pentru un partid să meargă singur la prezidențiale și să aibă șanse, dar această regulă nu se aplică și PSD.“Este foarte complicat pentru orice partid să aibă un candidat la preşedinţie şi de unul singur să ajungă preşedinte. Nu şi pentru PSD”, a spus Ilie Sârbu în cadrul unui interviu acordat Gândul. Sârbu a mai precizat însă, că, “deocamdată” Crin Antonescu este candidatul USL.

“Poziţia noastră, a tuturor, a preşedintelui Ponta, noi toţi am spus şi am mers în ideea că nu vrem să ajungem la asta (n.r. – stabilirea prezidenţiabilului USL pe bază de sondaje). Când ajungem la asta, lucrurile sunt încheiate, nu mai avem nevoie de sondaje. Noi nu trebuie să ajungem acolo. Deocamdată, Crin Antonescu este candidatul nostru. Cum Victor Ponta este premierul Coaliţiei”, a mai spus Sârbu.

In legătură cu relația dintre Victor Ponta și Crin Antonescu, liderul senatorilor PSD a afirmat că nu crede că s-a produs o ruptură definitivă. „Eu nu cred că s-a produs acea ruptură, schisma cea mare. Este loc pentru împăcare, eu nu sunt radical, decât dacă îmi dau seama că lucrurile nu mai merg”, a mai completat Ilie Sârbu.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.