Ilie Sarbu anunta, in premiera, ruperea USL: Urmeaza despartirea de PSD

Ilie Sarbu anunta, in premiera, ruperea USL: Urmeaza despartirea de PSD

by October 1, 2013 0 comments

PSD - INTRUNIRE - SIBIULiderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat marti seara, la emisiunea “Buna seara Romania” de pe B1TV, ca urmeaza despartirea in USL, intrucat nu exista o solutie de compromis. “Urmeaza despartirea in USL. Nu exista solutie de compromis. Nu se poate continua asa. E un lucru simplu. Am discutat si cu domnul Antonescu si cu ceilalti colegi din PNL, care nu sunt fericiti ca se intampla lucrurile astea. Ori compromis si sa mergem mai departe asa, ori fiecare merge pe drumul lui”, a spus Ilie Sarbu.

Ilie Sarbu a declarase tot mari, intr-un interviu pentru Gandul, ca  “este foarte complicat pentru orice partid sa aiba un candidat la presedintie si de unul singur sa ajunga presedinte. Nu si pentru PSD”.

Liderul senatorilor PSD a facut declaratii asemanatoare si la RFI: “Trebuie sa recunoastem ca USL nu este un Paradis, dar nu e nici in Purgatoriu, ca daca am fi in Purgatoriu, inca ar fi bine! PSD nu are nici un interes sa rupa alianta cu PNL, dar situatia nu poate continua asa. Lipsa de comunicare din USL se vede si trebuie sa fim barbati s-o recunoastem. Daca nu putem rezolva problema, trebuie luata o decizie!”

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.