Premierul Victor Ponta i-a cerut demisia ministrului Economiei, Varujan Vosganian. Acesta s-a retras din Guvern

Premierul Victor Ponta i-a cerut demisia ministrului Economiei, Varujan Vosganian. Acesta s-a retras din Guvern

by October 7, 2013 0 comments

victor-ponta-premier[1]Premierul Victor Ponta i-a cerut liberalului Varujan Vosganian sa-si depuna demisia, altfel il va revoca din functia de ministru al Economiei, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. In acest moment, Ponta se afla in biroul lui Crin Antonescu de la Senat alaturi de Ilie Sarbu, Vosganian si alti lideri importanti din PNL. Reamintim ca Senatul a respins luni dupa-amiaza printr-un vot covarsitor cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale pentru Vosganian, acuzat de subminarea economiei nationale pentru favorizarea firmei Interagro a omului de afaceri Ioan Niculae.

Imediat dupa vot, Varujan Vosganian a anuntat ca se va “consulta” cu premierul Victor Ponta si cu ceilalti membri ai guvernului pentru a analiza daca situatia creata de “aceasta inscenare cu iz juridic” ar putea dauna Romaniei.

“Sunt pregatit sa-mi dau demisia de onoare daca (…) ecourile acestei inscenari cu iz juridic ar putea sa dauneze tarii mele.

Sunt pregatit sa-mi depun demisia de onoare daca aceasta va fi concluzia consultarilor pe care le voi avea cu colegii din guvern si cu premierul Victor Ponta, care il conduce.

Inca o data, va multumesc din inima”, a spus el.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.