Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern

by October 8, 2013 0 comments

vosganian-ghimpele1[1]Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca “Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern”. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca “daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat”. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale.

Reamintim ca Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. “Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului”, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews.ro ca Vosganian a luat decizia in urma solicitarii premierului Victor Ponta.

Reamintim ca plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian in dosarul de sumbinare a economiei nationale si de favorizare a firmei InterAgro in detrimentul companiei Romgaz.

Traian Basescu a spus ca demisia lui Vosganian este “un lucru de bun simt”.

Varujan Vosganian ramane isi pastreaza insa in continuare imunitatea, ramanand in continuare Senator, astfel incat nu se poate incepe urmarirea penala impotriva sa.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.