Vasile Blaga: Nu te poti alia cu cineva pe care l-ai primit in casa si a vrut sa-ti ia nevasta

Vasile Blaga: Nu te poti alia cu cineva pe care l-ai primit in casa si a vrut sa-ti ia nevasta

by October 31, 2013 0 comments

Vasile-Blaga-si-a-lansat-motiunea-la-Targoviste[1]Preşedintele PDL, Vasile Blaga, afirmă că, atât timp cât el conduce partidul, nimeni nu va avea sprijinul formaţiunii dacă “nu iubeşte verde-nrourat, trandafirul şi portocaliul” şi că PDL trebuie să vadă cu cine se uneşte. “Vorbesc de unitatea dreptei, cu părere de rău o spun, ipocrit, unii care până mai ieri, alatăieri se străduiau să franjureze şi să destrame partidul ăsta. Noi suntem iertători. Îi dorim pe toţi, împreună, şi vă garantez că vom fi împreună. Din punctul nostru de vedere, nu există resentimente. Cu o singură condiţie: să fim şi noi respectaţi. Ai cu cine te bate dacă crezi în valori de dreapta. Bate-te cu USL, nu cu PDL! Pe de-o parte zici că vrei unitatea dreptei, pe de altă parte dai în PDL. Mai auzeam de dizolvarea PDL ca nu ştiu ce să facem. Şi le spun tuturor: cât timp sunt preşedinte, nimeni nu va avea sprijinul acestui partid dacă nu iubeşte verde-nrourat, trandafirul şi portocaliul”, a afirmat, joi, la Bistriţa, Vasile Blaga, adresându-se celor peste 400 de membri ai PDL Bistriţa-Năsăud care au participat la întâlnirea cu Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu.

Liderul PDL a adăugat că partidul nu a atacat nicio formaţiune de dreapta.

“PDL nu a atacat pe nimeni de pe partea dreaptă. Atacăm PNL pentru că e în alianţă cu PSD, dar PNL nu mai dovedeşte prin nicio măsură că, sub Crin Antonescu, e un partid de dreapta. De ceilalţi nu ne-am legat niciodată, în schimb noi am fost şi suntem atacaţi de oameni care până mai ieri au fost la noi. Trebuie să vedem şi cu cine ne unim. Ne unim cu unul care a stat în casa mea până azi şi când a vrut să-mi ia nevasta, l-am prins şi l-am dat afară şi tot eu sunt de vină?”, a adăugat Blaga.

El le-a spus membrilor PDL să aibă încredere că va exista un singur candidat al dreptei şi speră că acela va fi dat de PDL.

“Aveţi încredere că vom avea înţelepciunea de a avea un singur candidat din partea dreptei la prezidenţiale şi sper că acesta va fi candidatul PDL. Pentru asta va trebui să muncim cu toţii. Aveţi încredere că nu avem orgolii din acest punct de vedere, dar când vom face, vom face o construcţie trainică, cum a fost Alianţa DA. De aceea, la europarlamentare vom merge singuri, să ne validăm în faţa electoratului şi le doresc şi celorlalte formaţiuni de pe dreapta în alegerile europarlamentare. Cu atât suntem mai puternici toţi, cu atât vom fi mai puternici uniţi, dar nu înţeleg ca acest partid să mai facă cadouri, pentru că mulţi ne vor structurile, oamenii, dar nu le place cum sună PDL, dar ar vrea să intre în Parlamentul European din nou, unii dintre ei, duşi de PDL. Ei, asta nu o să se mai întâmple. Nu pot să nu respect voinţa membrilor partidului. Oricine va mai beneficia de sprijinul nostru, însă cu condiţia să ne respecte aşa cum îi respectăm noi”, a spus Blaga.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.