Victor Ponta despre revocarea lui Lucian Papici: Trebuie sa-i tinem pe toti ca sa nu se supere Macovei si toata gasca?

Victor Ponta despre revocarea lui Lucian Papici: Trebuie sa-i tinem pe toti ca sa nu se supere Macovei si toata gasca?

by October 2, 2013 0 comments

victor-ponta-premier[1]Premierul Victor Ponta l-a numit miercuri seara pe Lucian Papici “marele basist”, un “moralist” care a facut “dosare politice” in cazul referendumului pentru demiterea presedintelui Basescu, si a sustinut ca acesta nu a fost demis de Tiberiu Nitu, ci “i s-a terminat mandatul”. Victor Ponta a sustinut, la Romania TV, ca a aflat din presa despre revocarea acestuia din functia de sef al Sectiei 1 a DNA. “Am intrebat pe cine ati demis. Nu am demis dom’ne pe nimeni, i s-a terminat mandatul. Sa-i tinem pe toti doar ca sa nu se supere Macovei si toata gasca?”, a declarat seful executivului.

De notat ca Ponta nu a fost intrebat de moderatori despre revocarea din functie a lui Papici, la scurt timp dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca dosarul lui Liviu Dragnea a fost finalizat si urmeaza sa fie trimis in judecata, ci s-a referit singur la acest subiect.

Intrebat cum comenteaza faptul ca acesta a fost revocat la doua saptamani dupa fusese delegat pe aceasta functie tot de procurorul general Tiberiu Nitu,  Ponta a sustinut ca aceasta delegare fusese facuta tocmai pentru a avea timp sa termine dosarul lui Liviu Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<