Ion Cristoiu: Am incetat orice colaborare cu postul B1TV, Biserica Adorarii lui Traian Basescu

Ion Cristoiu: Am incetat orice colaborare cu postul B1TV, Biserica Adorarii lui Traian Basescu

by November 18, 2013 0 comments

imagesCA171R07Ion Cristoiu a anuntat, duminica noapte, pe pagina sa de Facebook faptul ca a decis sa intrerupa orice colaborare cu postul B1 TV, dupa o disputa legata de orientarea politica a postului. “Contrar zvonurilor si parerilor neghioabe, nu merg la nici o alta televiziune. Ar fi culmea sa schimb Biserica Adorarea lui Basescu cu Biserica Adorarea lui Ponta”, a scris Cristoiu in mesajul publicat pe Facebook, urmat luni de alte comentarii in care se prezinta “ziarist absolut independent”.
In urma unor dispute legate de pozitia realizatorilor B1 TV fata de Traian Basescu, Ion Cristoiu anuntase, saptamana trecuta, ca nu mai participa la dezbaterile postului, pe care l-a descris “Biserica Adorarii lui Traian Basescu”. Ulterior, el a anuntat ca emisiunea sa de duminica este ultima realizata pentru acest post. El a cerut, totodata, ca Radu Banciu sa-si ceara scuze fata de comentariile facute la adresa sa intr-o emisiune, afirmand ca, in caz contrar, “consider contractul cu B1TV rupt. In acest contract, pe langa exclusivitate, se prevede obligatia din partea mea de a nu injura oamenii postului. Radu Banciu n-are un contract asemanator?”

In mesajul sau de duminica noapte, Ion Cristoiu arata ca a decis sa intrerupa orice colaborare cu B1 TV avand in vedere ca “domnul Radu Banciu nu si-a cerut scuze, fie si macar intr-o forma subtila)”, iar “conducerea postului s-a facut ca ploua la acest Scandal, desi era obligata cu o explicatie macar fata de subsemnatul”.

El arata ca “daca Radu Banciu isi cerea scuze fata de atacarea pe post a unui coleg pentru o emisiune facuta pe post, conflictul era incheiat si eu continuam sa colaborez. Asadar, plecarea n-a depins de mine, ci de conducerea postului”. Referindu-se la ultima sa emisiune, in care l-a avut invitat pe Aurelian Pavelescu, el afirma: “Cine s-a uitat la emisiunea cu Aurelian Pavelescu va fi observat că n-am suflat o vorbă despre Scandal și despre Radu Banciu, deși, vă imaginați, aveam posibilitatea s-o fac. N-am făcut-o, pentru că mi s-a părut o lipsă de bun simț să mă răfuiesc cu colegii de post în direct.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.