Vasile Blaga: Vizita premierului chinez in Romania a fost pregatita si de premierii Boc si Ungureanu

Vasile Blaga: Vizita premierului chinez in Romania a fost pregatita si de premierii Boc si Ungureanu

by November 27, 2013 2 comments

emil-boc-vasile-blaga-si-theodor-paleologu-depun-luni-candidaturile-pentru-sefia-pdl-92544[1]Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri că vizita premierului chinez în România a fost pregătită şi de premierii Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu. “Vizita premierului chinez în România a fost pregătită şi de premierii noştri. Să nu uitaţi că domnul Boc a fost acum trei ani de zile cu o delegaţie importantă în China. Mihai Răzvan Ungureanu s-a întâlnit anul trecut, în aprilie, la Varşovia, cu premierul Chinez”, a afirmat Vasile Blaga.

El a spus că, dacă exportatorii români vor găsi pieţe de desfacere în China, va fi foarte bine şi, dacă se vor putea derula şi investiţii în România cu respectarea principiilor UE, nu e nimic rău.

“Până la urmă, dacă exportatorii noştri vor găsi pieţe pe această piaţă extrem de mare a Chinei, va fi foarte bine. Dacă până la urmă se vor putea derula şi investiţii în România cu respectarea principiilor UE, nu e nimic rău în asta”, a spus Vasile Blaga.

Premierul chinez, Li Keqiang, îşi încheie miercuri o vizită de trei zile la Bucureşti, prima a unui prim-ministru al Chinei după 19 ani. În cadrul vizitei, marţi a avut loc la Palatul Parlamentului a treia ediţie a Forumului economic şi comercial China-Europa Centrală şi de Est, după ce prima ediţie a avut loc la Budapesta, în 2011, iar cea de-a doua la Varşovia, în 2012, unde a participat şi premierul român de atunci, Mihai-Răzvan Ungureanu.

 

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. marcel
  #1 marcel 28 November, 2013, 08:49

  la fel şi distrugerea ţării a fost pregătit de Emil Boc.

  Reply this comment
 2. vasii
  #2 vasii 28 November, 2013, 15:34

  măi marcel, emil al nostru nu numai a apregătit distrugerea ţării şi a puso în aplicare!!!

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.