Omul de incredere al Elenei Udrea din Dambovita a fost dat afara din PDL

Omul de incredere al Elenei Udrea din Dambovita a fost dat afara din PDL

by December 9, 2013 0 comments

florin_popescu[1]Conducerea PDL a discutat luni propunerea de excludere din partid a deputatului Florin Popescu. Fostul sef al filialei PDL Dambovita si omul de incredere al Elenei Udrea este acuzat de organizatia din care face parte ca a incalcat statutul participand la inaugurarea sediului Miscarii Populare. Florin Popescu este prezent la sedinta PDL insa a refuzat sa faca declaratii.

Florin Popescu a fost exclus din partid, decizia fiind luata cu 32 de voturi pentru, 1 impotriva si 2 abtineri, au declarat pentru HotNews.ro surse democrat-liberale.

“Vom discuta si cazul de la Dambovita si, cum este si statutar, vom lua o decizie prin vot secret. Vi se pare firesc sa participi la constructia unui alt partid politic, declarandu-ti in acelasi timp, ipocrit, sustinerea fata de PDL? Cum sa nu incalce statutul daca tu te ocupi de constructia unui alt partid politic”, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga, inaintea sedintei.

In urma cu o saptamana, Biroul Permanent National al PDL a discutat solicitarea conducerii Organizatiei Dambovita de excludere a deputatului Florin Popescu. Potrivit statutului partidului daca conducerea PDL hotaraste excluderea acestuia, decizia trebuie sa fie validata si de Consiliul National de Coordonare.

Florin Popescu a fost seful organizatiei PDL Dambovita pana in iunie 2013 cand a fost inlocuit de catre conducerea centrala in urma unor conflicte intre acesta si membrii organizatiei pe care o conducea.

Totodata, Popescu a sustinut-o puternic pe Elena Udrea la sefia PDL in martie 2013 si a ramas alaturi de aceasta si in prezent. In Parlament si in interiorul partidului este cunoscut ca omul de baza al acesteia alaturi de Gheorghe Stefan (Pinalti).

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.