PSD a blocat numirea liberalului Rares Bogdan la conducerea TVR

PSD a blocat numirea liberalului Rares Bogdan la conducerea TVR

by December 17, 2013 0 comments

imagesCAW32FXYRealizatorul de televiziune Rareş Bogdan a fost avizat favorabil în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), marţi, de Comisiile de cultură din Parlament, cu 15 voturi “pentru”, un vot “împotrivă” (Theodor Paleologu) şi 5 abţineri. Validarea sa a fost însă respinsă în plen, în lipsa cvorumului, după ce mai mulţi parlamentari PSD au părăsit sala, notează Mediafax.

Validarea lui Rareş Bogdan, propus de PNL în funcţia de preşedinte director general interimar al TVR, a fost respinsă de Parlament, pentru că nu a fost cvorum, au precizat surse parlamentare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că formaţiunea sa îl propune pe Rareş Bogdan pentru preluarea conducerii interimare a Televiziunii Publice, el arătând că Birourile celor două Camere au convocat plenul reunit pentru a supune votului această propunere pentru ora 14.30.

“La Birourile Permanente am cerut Comisiilor de Cultură din cele două Camere să se reunească în şedinţă. Am convocat şedinţa Camerelor reunite pentru orele 14.30 pentru a discuta conducerea interimară a TVR”, a spus Antonescu, după şedinţa Birourilor Permanente.

 

El a spus că propunerea PNL pentru conducerea TVR este Rareş Bogdan.

 

Rareş Bogdan s-a prezentat, marţi la prânz, la Comisiile de cultură reunite, pentru a fi audiat.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<