Crin Antonescu cere modificarea protocolului de functionare a USL

Crin Antonescu cere modificarea protocolului de functionare a USL

by January 9, 2014 0 comments

victor-ponta-351-i-crin-antonescu1317645522[1]Preşedintele PNL Crin Antonescu vrea modificarea protocolului USL. Anunţul a fost făcut la începutul primei şedinţe a Biroului Politic al PNL din acest an. Şi nu a fost singurul avertisment transmis de liderul PNL partenerilor social democraţi. Crin Antonescu atarge atenţia din start că nu va fi un preşedinte care să asigure linişte. “Vrem un preşedinte care să aducă linişte. Da, dar nu în sensul că vrem un preşedinte care să nu deranjeze pe nimeni. Maraca preşedintelui viitor nu trebuie să fie aceea de a nu deranja pe nimeni şi de a oferi linişte pentru că nu liniştea este prerogativa preşedinţilor, nu pentru linişte votează cetăţenii”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu a mai spus că vrea modificarea protocolului USL.

“Vom avea discuţii practice de calendar, despre agenda delegaţiei permanente, despre relaţiile din interiorul USL şi modul în care această declaraţie de intenţie, pe care sper că am putut-o face şi în numele dumneavostră, să fie transpusă în fapt, poate printr-o suplimentare a protocolului de funcţionare, poate prin adăugarea unor mecanisme care să reglementeze funcţionarea alianţei”, a declarat Antonescu.

“Nu uit că noi facem parte dintr-o alianţă politică numită USL. Primul meu mesaj, la începutul acestui an, politic şi calendaristic, este acela de a vă reaminti că ne aflăm sub această obligaţie şi sub acest angajament. Îmi par iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă, oameni politici, care vorbesc despre data la care ar fi mai bine să se rupă USL, despre gâlceava din diverse colţuri ale ţării, despre divergenţele, frustrările care s-au acumulat pe parcursul anului trecut. Nu că ele nu ar fi reale. Ştim bine că sunt reale. Ştim că, dincolo de cele care s-au expus public, cu impridenţă, există multe altele despre care am ştiut să tăcem. De câte ori ne confruntăm cu toate aceste probleme şi nemulţumiri, trebuie să nu uităm că noi toţi suntem aici, în parlament, în guvern, prin voinţa cetăţenilor şi pe banii contribuabililor. Nu putem să lăsăm să treacă nemulţumirile, frustrările noastre înainte de cele pe care le au cetăţenii”, a spus Antonescu.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.