Invatatoarea spagara a fost data afara din invatamant

Invatatoarea spagara a fost data afara din invatamant

by January 10, 2014 0 comments

imagesCA6CVKKXInvatatoarea Dana Blandu a fost demisa de catre Consiliul de Administratie al scolii numarul 10, care a decis desfacerea contractului de munca al acesteia, anunta B1 TV. Consiliul de Administratie (CA) al Scolii nr. 10 din Bucuresti s-a reunit pentru a decide sanctiunile in cazul invatatoarei Dana Blandu, surprinsa intr-o serie de inregistrari video in care cerea parintilor bani pentru cadourile de sarbatori.

Avocatul acesteia a afirmat ca Dana Blandu nu se considera vinovata si nu isi va da demisia.

In cursul zilei de vineri, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) i-a suspendat contractul de detasare pe functie a directoarei scolii, Camelia Fercu, dupa ce aceasta formulase o solicitare in acest sens.

Inspectoratul Scolar Bucuresti s-a autosesizat pe 29 decembrie in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, a declarat purtatorul de cuvant al ISMB, Marian Banu.

Ancheta a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video preluata de pe Youtube, in care este surprinsa o discutie intre parinti si o invatatoare de la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, care cere bani pentru cadourile de sarbatori, spunand: “Este in politica balcanica, romaneasca, de sarbatori sa se ofere”. Parintii ii reproseaza invatatoarei ca le cere prea multi bani pentru cadourile de sarbatori, aceasta spunand ca trebuie sa fie oferite cadouri atat secretarei scolii si bibliotecarei, cat si paznicilor si femeilor de serviciu.

Intrebata de un parinte de ce trebuie sa primeasca toti cadouri, invatatoarea le raspunde: “Pentru ca sunt in comunitate, doamna!”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.