Adrian Nastase si-a lasat barba in puscarie. El citeste carti politiste

Adrian Nastase si-a lasat barba in puscarie. El citeste carti politiste

by February 3, 2014 0 comments

1340229079_nastase[1]Fostul prim-ministru Adrian Nastase si-a last barba si citeste carti politiste si despre politica, la inchisoare, a povestit, luni, fiul sau Andrei. Fiul cel mare al fostului premier, Andrei Nastase, a venit, luni, la Tribunalul Bucuresti, cu un nou look – si-a lasat barba, “in semn de solidaritate” cu tatal lui. “E o forma de solidarizare cu tatal meu”, a spus Nastase jr.

Intrebat de jurnalisti de ce Adrian Nastase si-a lasat barba, tanarul Andrei a refuzat sa interpreteze gestul tatalui: “Poate sunt mai multe lucruri care l-au determinat. Noi nu vrem sa interpretam”.

De aproape o luna de cand se afla din nou dupa gratii, fostul prim-ministru citeste carti politiste si de politica, dupa cum a marturisit fiul sau.

“Citeste tot felul de carti, si de politica, si politiste. (…) Suntem cat se poate de bine, scriem, citim”, a spus Andrei Nastase despre fostul premier.

Adrian Nastase si fiul sau Andrei au fost luni la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii fostului premier de contompire a pedepselor primite in dosarele “Trofeul calitatii” si “Zambaccian”, insa instanta a decis sa amane pentru 3 martie judecarea cererii.

Fostul prim-ministru social-democrat a cerut, in 21 ianuarie, contopirea pedepselor, insa el ar putea primi un spor de pedeapsa, daca judecatorul va aprecia ca este necesar, asa cum a patit si fostul deputat liberal Gigi Becali.

Adrian Nastase este inchis la Penitenciarul Rahova.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<