Crin Antonescu: Victor Ponta vrea sa ne tina intr-o pozitie marginala, de semivasalitate

Crin Antonescu: Victor Ponta vrea sa ne tina intr-o pozitie marginala, de semivasalitate

by February 18, 2014 0 comments

usl-a-obtinut-scoruri-de-peste-50-intr-un-sondaj-realizat-la-nivel-national-100884[1]Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că premierul Victor Ponta doreşte să ţină PNL la guvernare într-o poziţie “marginală, dependentă, de semivasalitate”, ceea ce nu este acceptabil pentru liberali, apreciind că prim-ministrului i-a displăcut “profund” faptul că PNL a solicitat remaniere. Victor Ponta i-a replicat preşedintelui PNL, Crin Antonescu, arătând: “Când va fi cazul, va fi; până atunci să oferim stabilitate”.

Antonescu a fost întrebat într-o emisiune a postului B1Tv dacă premierul Victor Ponta  doreşte să forţeze ieşirea PNL de la guvernare.

“Mai grav, domnul Ponta, nu fac proces de intenţie, vorbesc de un sentiment că vrea să ţină PNL la guvernare, dar într-o poziţie marginală, dependentă sau, aşa, de semivasalitate. Asta nu este acceptabil pentru PNL”, a declarat Antonescu.

Liderul PNL s-a arătat convins de faptul că premierului “i-a displăcut profund ideea” că PNL a propus schimbarea unor miniştri.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.