Ilie Sarbu: Ultimul cuvant il va avea premierul Victor Ponta

Ilie Sarbu: Ultimul cuvant il va avea premierul Victor Ponta

by February 8, 2014 0 comments

PSD - INTRUNIRE - SIBIUNominalizarile PNL vor fi discutate in USL pentru a fi validate de toate partidele din Uniune, iar premierul Victor Ponta va avea ”ultimul cuvant” referitor la acestea, afirma senatorul PSD, Ilie Sarbu.”Legat de nominalizarile facute de colegii din PNL, trebuie sa spunem ca premierul Victor Ponta are ultimul cuvant. Aceste nominalizari vor fi discutate in USL pentru a fi validate in mod clar, de toate partidele din Uniune. Eu cred ca este bine sa fim mai rezervati in declaratii publice si sa nu comentam peste tot actiunile politice din guvernare, asa cum se facea pe vremea CDR”, a declarat Ilie Sarbu, intr-o declaratie transmisa sambata Agerpres.

Liderul de grup parlamentar al PSD din Senat atrage atentia asupra schimbarilor “importante” pe care doresc sa le faca liberalii si le compara cu schimbarea unei linii, “ca la hochei”.

“Observ ca PNL a schimbat o linie, ca la hochei. Sper ca aceste schimbari, sa recunoastem importante, sa nu creeze instabilitate in cadrul institutiilor”, adauga Ilie Sarbu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.