Mircea Dinescu se muta la Televiziunea Romana. El va avea doua emisiuni, la TVR1 si la TVR2

Mircea Dinescu se muta la Televiziunea Romana. El va avea doua emisiuni, la TVR1 si la TVR2

by February 5, 2014 0 comments

MIRCEA DINESCU - CONFERINTA - FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRUTeleviziunea publica a anuntat oficial, miercuri, ca Mircea Dinescu va avea o emisiune la TVR 1 si o alta la TVR 2. Mircea Dinescu vine la TVR in contextul in care pe holurile institutiei s-au intetit speculatiile privind schimbarile pe care conducerea acesteia, in frunte cu Stelian Tanase, ar urma sa le faca in grila de primavara, in care realizatori de talk-show atrasi de la alte posturi ar urma sa-i inlocuiasca pe moderatori angajati ai TVR.
In comunicatul de miercuri, TVR precizeaza ca din martie Mircea Dinescu va realiza, la TVR 1, emisiunea de tip infotainment “Politica si delicateturi”, programata duminica la ora 14.30, iar la TVR 2 va avea un talk-show saptamanal care nu are inca un nume batut in cuie si nici un loc stabilit in grila postului.

Comunicatul il prezinta pe Mircea Dinescu drept “poet, pamfletar si masterchef”. In emisiunea “Politica si delicateturi” de pe TVR 1, el va prezenta “retete simple, dar pline de rafinament, ale ospetelor boieresti de la inceputul de secol XX” si va avea invitate personalitati din actualitatea romaneasca, impreuna cu care va oferi “opinii transante despre evenimentele saptamanii”.

Despre emisiunea de pe TVR 2, comunicatul precizeaza ca este vorba despre un talk-show programat la ore de maxima audienta in care realizatorul va incerca sa afle raspunsul la intrebarea: “este destinul Romaniei influentat de oamenii politici sau de personajele care, mai sub lumina reflectoarelor sau mai din umbra, compun Top 300 romanesc?” Tot la TVR 2, el “va avea interventii in diverse emisiuni, in functie de evenimentele care apar”.​

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.