Nou esec al negocierilor din USL/ Continua blocajul din coalitia guvernamentala/Victor Ponta: inca nu ne-am inteles/ Crin Antonescu: Ponta sa ia o decizie rapid

Nou esec al negocierilor din USL/ Continua blocajul din coalitia guvernamentala/Victor Ponta: inca nu ne-am inteles/ Crin Antonescu: Ponta sa ia o decizie rapid

by February 17, 2014 0 comments

usl-a-obtinut-scoruri-de-peste-50-intr-un-sondaj-realizat-la-nivel-national-100884[1]Victor Ponta a declarat, la finalul întâlnirii, că nu există consens în USL pentru restructurarea Guvernului. Întrebat dacă s-a înţeles cu Crin Antonescu în legătură cu structura Guvernului, Ponta a răspuns: “Încă nu”. “Din punctul nostru de vedere, al USD, sunt două variante: ori rămânem cu Guvernul aşa cum este şi aştept propunerile PNL, sau mergem la o restructurare masivă, dar pentru acea restructurare nu există un consens în USL. Fără un consens, nu mergem în Parlament”, a mai declarat Ponta.

Întâlnirea liderilor USL în care s-a discutat despre structura Guvernului şi soarta Uniunii s-a desfăşurat în biroul preşedintelui Senatului. Au fost prezenţi Crin Antonescu, Klaus Iohannis, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea.

Anterior, premierul Victor Ponta s-a întâlnit, la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu liderii UNPR, Gabriel Oprea, şi PC, Daniel Constantin.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după o întâlnire a liderilor USD în Biroul preşedintelui Camerei, că vrea ca USL să rămână unită, o variantă posibilă fiind rămânerea pe structura din 2012 a Guvernului, cu Klaus Iohannis la Interne, sau vicepremier şi ministru de Finanţe.

Aceasta este prima întrevedere după sistarea, marţea trecută, a discuţiilor privitoare la restructurarea Guvernului.

VICTOR PONTA a declarat, luni, înaintea întâlnirii, că vrea ca USL să rămână unită, o variantă posibilă fiind rămânerea pe structura din 2012 a Guvernului, cu Klaus Iohannis la Interne, sau vicepremier şi ministru de Finanţe.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.