Traian Basescu: Eu cred ca Klaus Iohannis e un castig pentru Basescu. Sa aiba grija cu incompatibilitatea

Traian Basescu: Eu cred ca Klaus Iohannis e un castig pentru Basescu. Sa aiba grija cu incompatibilitatea

by February 9, 2014 0 comments

traian-basescu-am-invatat-sa-nu-mai-cred-in-politicieni-94992[1]Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO (Grupul industrial Voiculescu si Compania SA). Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul orasului, Emil Boc.

“Eu cred ca Iohannis e un castig pentru Guvern, trebuie sa aiba grija cum le aranjeaza, cu incompatibilitatea. Altfel, el este experimentat in administratie si de data asta vine in Guvern fara sa fie facut aranjamentul la GRIVCO, ceea ce e bine. Prima data cand a vrut sa vina premier ii spusese tat’su mare, turnatorul Voiculescu, acum nu”, a declarat Traian Basescu.

Intrebat daca va semna memorandumul cu FMI, asa cum sustine premierul Victor Ponta, presedintele a raspuns: “Cred ca dl Ponta viseaza frumos, probabil ca asta i-a spus Medvedev la Soci”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.