Un student român nominalizat la “Oscarul” blogosferei britanice

Un student român nominalizat la “Oscarul” blogosferei britanice

by February 13, 2014 0 comments

cosmin-cernicaCosmin Cernica, un român de 21 de ani, plecat la studii in Marea Britanie, a fost nominalizat la UK Blog Awards 2014, concurs considerat “Oscarul” blogosferei britanice.

După doar doi ani de studiu în Marea Britanie, Cosmin Cernica, născut în Câmpina, a reuşit să se facă remarcat în lumea online-ului britanic. Pasiunea pentru modă şi călătorii l-a determinat să scrie propriul blog, care, după numai un an de la lansare, a fost clasat în top 10 bloguri de success ale tinerilor de până în 25 de ani, de pe teritoriul Angliei. Drept dovadă, Cosmin a fost invitat la evenimente de prestigiu, cum ar fi London Fashion Week, atrăgând un număr mare de cititori zilnici.

“Mă simt onorat şi fericit să fiu nominalizat şi, mai ales, să fiu singurul blogger român care se luptă pentru câştigarea unui premiu într-un concurs din UK. Sper ca în acest fel să ajut la promovarea unei Românii frumoase şi sănătoase”, a declarat presei Cosmin Cernica.

Gala de premiere va avea loc la Londra, pe data de 25 Aprilie, în cadrul unei ceremonii grandioase, la care sunt aşteptaţi jurnalişti din presa britanică şi internaţională.

Din juriu fac parte personalităţi din diferite domenii, cum ar fi Perry McCarthy (Top Gear) sau Mike Little, co-fondatorul WordPress.

Cosmin este student în anul doi la Birmingham City University, specializarea Marketing şi Publicitate. În prezent, se pregăteşte să asiste ca blogger acreditat la peste 10 evenimente şi prezentări de modă din cadrul London Fashion Week, care va avea loc luna aceasta. Cât despre proiectele viitoare, Cosmin a declarat pentru Q Magazine că pregateşte o nouă surpriză.

“În luna aprilie voi pleca trei săptămâni la Bangkok, pentru a pune la cale un nou proiect pe care îl am în plan de câteva luni. Cred că a sosit timpul să îl scot la lumină. Sunt o persoană extrem de optimistă, aşadar, cu siguranţă, 2014 va fi, pentru mine, un an BIG.”

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.