USD: Restructurarea Guvernului numai daca exista consens intre cele 4 partide din USL

USD: Restructurarea Guvernului numai daca exista consens intre cele 4 partide din USL

by February 19, 2014 0 comments

victor-ponta-afp[1]Uniunea Social Democrata (USD) formata din Partidul Social Democrat, Partidul Conservator si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a oferit o replica la declaratiile liderului PNL Crin Antonescu referitoare la termenul dat premierului sa accepte propunerile liberale in guvern. USD anunta ca sustine “ideea unei restructurari a guvernului, in masura in care exista un consens intre toate cele patru partide care formeaza USL”.

“In acest sens, consideram necesar ca toate partidele care formeaza USL sa depuna eforturi in vederea identificarii unei solutii consensuale, care sa implice acordul tuturor celor patru partide componente ale USL”, se arata in comunicatul USD transmis chiar in timp ce liderul PNl Crin Antonescu inca isi tinea conferinta de presa.

Antonescu a declarat in fata opresei ca PNL va mai astepta pana luni ca premierul Ponta sa accepte propunerile liberale in guvern, mentionand ca “situatia e blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<