Victor Ponta: Propun sa mergem la europarlamentare in alianta cu PC si UNPR

Victor Ponta: Propun sa mergem la europarlamentare in alianta cu PC si UNPR

by February 6, 2014 0 comments

194414-usl-agerpres[1]Comitetul Executiv National (CExN) al PSD se reuneste, joi, la Palatul Parlamentului, pentru a valida lista finala a candidatilor pentru PE, precum si alianta electorala cu UNPR si PC. Sedinta a inceput in jurul orei 12:20. In deschiderea sedintei, premierul Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat, a aratat ca va propune ca formatiunea sa merga la alegerile pentru Parlamentul European alaturi de UNPR si PC, adaugand ca posibilitatea unei candidaturi la europarlamentare sub forma USL “a fost o idee pe care nu am respins-o niciodata”, insa nu s-a materializat din cauza “unor probleme de natura negocierii interne, a modului in care mergem in grupurile politice, a candidatului pe care o sa il sustinem pentru presedintia Comisiei Europene”.

Declaratii Victor Ponta:

  • Imi doresc ca 2014 sa fie un an foarte bun pentru Romania, pentru noi ca partid si avand in vedere propunerile care le fac astazi legate de europarlamentare, pentru noi ca alianta electorala, evident pentru noi ca USL, alianta de guvernare si politica.
  • Astazi trebuie sa supun discutiei si aprobarii modul in care vom candida la PE. A fost o idee pe care nu am respins-o niciodata, de a candida sub forma USL, insa erau niste probleme de natura negocierii interne, a modului in care mergem in grupurile politice, a candidatului pe care o sa il sustinem pentru presedintia Comisiei Europene
  • Asa ca astazi o sa va propun sa mergem la alegerile pentru Parlamentul European alaturi de UNPR si PC.
  • Principalele obiective, pentru noi in cadrul grupului socialist din PE: o prima lista cu propunerea de candidati la PE. Cred ca trebuie sa existe o certitudine privind oamenii care ii propunem la PE. De asemenea modul de organizare, iar dl Dragnea, pe care il vom propune din nou sef de campanie, va intra in detalii.
  • Principalele noastre obiective, pentru prima jumatate de an. Anul acesta, toata lumea care ne este adversar politic spune ca suntem cel mai puternic partid.
  • La final va anunt daca conducerea PSD este de acord cu lista propusa, masurile pe care le luam din punct de vedere politic si principalele idei pe care le discutam in Comitetul Executiv.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.