Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. El va candida la PE ca independent

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. El va candida la PE ca independent

by March 19, 2014 2 comments

mircea-diaconu-silviu-matei[1]Mircea Diaconu a demisionat din Partidul National Liberal, a anuntat la Realitateab TV presedintele PNL Curtea de Arges, Cristian Mitrofan. Demisia lui Diaconu vine la o zi dupa ce conducerea partidului a decis sa sa renunte la candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare. Diaconu era pozitionat pe locul 6 in lista candidatilor liberali pentru PE, de altfel un loc cu sanse reale de a fi ales ca europarlamentar, au declarat, pentru HotNews.ro, surse din partid.

Fostul senator PNL a parasit sedinta si a refuzat sa faca declaratii de presa.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat informatia, la finalul sedintei, precizand ca liberalii au luat “act de comunicatul ANI si de sentinta definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

Acesta a precizat ca au existat 39 de voturi pentru retragerea lui Mircea Diaconu de pe lista si 18 impotriva.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. ROMANUL ÎN GENERAL
  #1 ROMANUL ÎN GENERAL 19 March, 2014, 21:16

  Încă un linge-blide cerșetor, fura împreună cu cu-r-va de nevasta-sa și tot nu se satura

  Reply this comment
 2. POPESCU VIOREL
  #2 POPESCU VIOREL 21 March, 2014, 17:57

  domnule mircea diaconu
  am pentru dumneata o stima deosebita , am vazut in dumneata un om onest , corect , cinstit si mai presus de toate un om care pune interesul celor multi inaintea interesului personal. candidatura dumneavoastra la europarlamentare se suprapune cu interesul acestui popor (acela de a avea reprezentanti adevarati la Bruxells).
  DAR MI-AR PAREA RAU DACA ATI CADEA IN CAPCANA MEDIATICA A POSTULUI DE TELEVIZIUNE “ANTENA3 ” , CARE FACE DIN INITIATIVA D-VS DA A CANDIDA INDEPENDENT , O FORMA DE LUPTA IMPOTRIVA P.N.L.-ULUI, DE A DENIGRA ACEST PARTID ,CARE DUPA PAREREA MEA A RAMAS SINGURUL PARTID CARE MAI POATE DA SPERANTE ROMANILOR.
  P.N.L-ul a avut de ales intre a fi injosit de P.S.D. = prin punerea P.C.-ului pe picior de egalitate in U.S.L. cu P.N.L.(desi daca P.N.L -ul nu lua la remorca P.C.-ul, acesta nu prindea parlamentul ) , si intrarea in opozitie, si dupa parerea mea a ales corect pentru ca este singurul partid care mai are coloana vertebrala.
  sunt convins ca si din postura de candidat independent veti face tot politica liberala .
  pentru mine o mare dezamagire a fostr schimbarea de atitudine fata de Antonescu si P.N.L. dupa iesirea de la guvernare, a redactorilor si colaboratorilor postului Antena 3 ( incep sa ma indoiesc de tot ce au spus pana acum, si imi pun serios intrebarea daca nu cumva toate emisiunile lor nu au fost mincinoase si rau voitoare)
  de aceea va rog frumos cu o vorba din popor ” nu va amestecati cu porcii ca va maninca ” : nu ma faceti sa imi pierd si ultima speranta!
  popescu viorel craiova , str. amaradia , nr 50 bloc g8 ap. 141
  pensionar ( nu sunt si nu am fost vreodata mambru al vreunui partid- ca sa nu se intrerpreteze rauvoitor de catre realizatorii antenei 3)

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.